Form og facon vil formentlig nok være stort set uændret den samme som hidtil, nemlig en snild konstruktion af udseende som en mellemting mellem en bøf og en frikadelle. Men lyden vil være en helt anden.
Sagen er den, at den gode danske fars-konstruktion, der hidtil her i Jylland har heddet en karbonade, i Bramming nu går over til at bære den sjællandske betegnelse: krebinet. Denne kendsgerning fremgår tydeligt på tryk i månedsmenu-oversigten fra Centralkøkkenet, Solgården, Bramming, der laver mange gode retter mad til sine særdeles tilfredse aftagere. Nærmere beskrevet forekommer betegnelsen karbonade således for fredag d. 11. april, medens serveringen lørdag d. 17. maj kaldes en krebinet.
Når jeg her skelner mellem en sjællandsk og en jysk betegnelse på denne gode spise, kommer det af nogle familiemæssige diskussioner, i hvilke forskellen på denne menu-betegnelse er blevet fastslået med 100 % sikkerhed. NB: Min tegning af det gode køkken er af ældre dato - vistnok 1983. Men ellers er det rigtig nok - bortset fra bordet forrest. Det var der ikke, og jeg placerede det her, fordi der her var et uskønt og aldeles uharmonisk hul i motivet.